Voditelj obrade osobnih podataka

Tvrtka Elektro-Požgaj d.o.o., s registriranim sjedištem u Petrova 27/A, Hrastina Samoborska, 10430 Samobor, je voditelj obrade Vaših osobnih podataka. Pravila o privatnosti Vaših osobnih podataka sadržana u ovoj Izjavi o privatnosti, se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera. Tvrtka Elektro-Požgaj d.o.o. za svoje poslovanje koristi internet stranice, koja se nalaze na adresi: www.elektropozgaj.hr odnosno https://www.elektropozgaj.hr

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bismo provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medijske datoteke

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

Kontakt forme

U kontakt forme na mrežnoj lokaciji https://www.elektropozgaj.hr svojom voljom unosite Vaše osobne podatke kao što je e-mail adresa, broj telefona, adresa stanovanja ili poslovanja i vaše ime. To činite isključivo u funkciji lakšeg odnosno mogućeg izvršenja usluga tvrtke Elektro-Požgaj d.o.o. Vaši podaci se koriste za vrijeme izvršenja usluge te se nakon završetka ugovorenog posla brišu. Podaci mogu ostati na Vaš zahtjev u našoj bazi klijenata u slučaju kasnijeg održavanja ili izvršenja jamstvenih obaveza.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Video nadzor

Video nadzor koristimo radi kontrole ulazaka i izlazaka iz radnih prostorija i prostora te radi smanjenja izloženosti radnika riziku od razbojstva, provala, nasilja, krađa i sličnih događaja na radu ili u vezi s radom. Snimke su pohranjene u sjedištu tvrtke Elektro-Požgaj d.o.o. i brišu se po isteku zapremine diskovnog prostora, a ne duže od 90 dana.

 

Gdje čuvamo vaše podatke

Sve podatke koje temeljem Vašeg izbora ostavite na ovim mrežnim stranicama, koje se nalaziena web hosting poslužiteljima tvrtke Euro komunikacije d.o.o. iz Samobora smještenim u DuPont Fabros Technology Data Centru, Elk Grove Village, Chicago, Illinois, SAD. Pristup poslužiteljima imaju isključivo ovlaštene osobe tvrtke Euro komunikacije d.o.o. i ovlašteno administrativno osoblje tvrtke HostForWeb Inc. Sve ostale podatke čuvamo lokalno u u sjedištu tvrtke Elektro-Požgaj d.o.o. i njima imaju pristup samo ovlašteni djelatnici.

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

 

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama na e-mail adresu: gdpr@elektropozgaj.hr. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

 

Datum zadnjeg osvježavanja: 01.09.2020.