Tvrtka Elektro-Požgaj d.o.o osnovana je 1992. godine, temeljem poduzetničke vizije Jadranke i Darka Požgaja. U sada već skoro trideset godina rada, tvrtka je izrasla u respektabilnu kompaniju srednje veličine i pouzdanog partnera, pri gradnji i opremanju novih, kao i u profesionalnom održavanju i dogradnji postojećih objekata. Ali je i dalje zadržala karakter obiteljske kompanije, u kojoj zadnjih godina izuzetno važnu ulogu igra Izvršni direktor za razvoj Ivan Požgaj.

 

Vizija

Vizija osnivača je bila Vrlo jasna. Stvoriti kompaktnu ekipu znalaca u svom poslu i na tom znanju i iskustvu, graditi posao. Tako postavljen posao vrlo brzo je pokazao koliko su osnivači bili u pravu. Danas je tvrtka Elektro-Požgaj upravo ono što su željeli, vrhunska ekipa profesionalaca, koji mogu pripremiti i odraditi poslove, bilo koje razine složenosti i kompleksnosti.

 

Misija

Razvoj tvrtke baziran na iskusnim educiranim zaposlenicima koji će kompetentno moći savladati razvoj tehnologije i izazove koje će pred njih i tvrtku Elektro-Požgaj postaviti budućnost.