Elektro Požgaj je tvrtka specijalizirana za solarnih elektrana.

Usluge uključuju:

  1. Savjetovanje: Stručnjaci tvrtke Elektro Požgaj će Vam pomoći u odabiru optimalnih solarno-energetskih rješenja za Vaše potrebe, uzimajući u obzir veličinu Vašeg objekta, potrošnju električne energije i druge faktore.
  2. Projektiranje: Tim stručnjaka tvrtke Elektro Požgaj će kreirati projekt za Vašu solarnu elektranu. Ovaj projekt će detaljno opisati sve elemente solarnog sustava, uključujući broj i vrstu solarnih panela, vrstu i snagu invertera, potreban prostor za instalaciju panela i druge važne informacije.
  3. Instalacija: Elektro Požgaj ima iskusne instalatere koji će se pobrinuti za sve faze instalacije, od postavljanja solarnih panela i kabela do instalacije invertera i drugih dijelova sustava. Elektro Požgaj će se pobrinuti za sve dozvole i potrebne papire za instalaciju solarnog sustava.
  4. Održavanje: Nakon instalacije, Elektro Požgaj će pružati redovito održavanje Vašeg solarnog sustava kako bi osigurali da Vaša solarna elektrana radi optimalno i dugoročno. Ovo uključuje čišćenje panela, testiranje sustava i zamjenu dijelova kada je to potrebno.
  5. Nadzor: Elektro Požgaj pruža sustave nadzora kako bi Vaša solarna elektrana bila pod stalnom kontrolom i kako biste mogli vidjeti koliko električne energije se proizvodi u realnom vremenu.

Sve ove usluge Elektro Požgaj pruža kako bi osigurali da Vaša solarna elektrana radi na najbolji mogući način i da Vam pruži dugoročne financijske i ekološke koristi.